Gaveguiden - Kjøp rett undertøy til henne

Hva er bedre gave til den du er glad i enn sexy, elegant og classy undertøy? Det er en hel verden av muligheter og masse fint å velge mellom. LingerieByValerie.com har over 500 varer.

Når du ska gi en gave til en spesiell person tilbyr vi vakre gaveinnpakninger og diskré levering på 1-3 dager. Hvis det er vanskelig å velge hva du skal gi, så tilbyr vi gavekort på hele butikken.

Undertøysett

Et undertøysett kan bestå av flere vakre kombinasjoner, men det vanligste innholdet i et sett er bh, truse, hofteholder, stay-ups og stockings. Vi har satt sammen undertøysett så det er enkelt for deg å gi den perfekte gave til henne.
Undertøysett >

Hofteholdere

Hofteholdere er både praktiske og sensuelle. De brukes for å holde stay-ups og stockings oppe. Hvis man har kjole kan det brukes sammen med stay-ups eller stockings istedenfor strømpebukse. Imponer henne med en spennende gave.
Hofteholdere >
Hofteholdere High End >
Hofteholdere Plus Size >

BH:er

BH-er

Vi har et bredt utvalg av sexy BH-er som hun kan bruke til hverdag eller til en spesiell anledning. Det finnes flere typer BH-er: Push-up, Balconette, Semi-korsett, Soft-BH etc. En eller flere BH-er er en gave som hun kommer til å sette pris på.
BH-er >
BH-er High End >

Truser

Truser finnes i flere varianter og stiler. Alt fra søte, fine og sexy, til komfortable og elegante truser. Brief, string, g-streng, brasiliana, high-waisted er noen av variantene vi selger. Truser har lav pris i forhold til annet undertøy, så det er perfekt å gi flere forskjellige truser i gave.
Truser >
Truser High End >
Truser Plus Size > 

Bodys & Teddies

Bodys og teddies kan brukes som undertøy under hverdagslige klær, eller i sin enkelhet til en spesiell anledning. En gave som hun kommer til å sette pris på.
Bodys & Teddies >
Bodys & Teddies High End >

Korsetter & Bustier

Korsetter og bustiers ble tidligere kun brukt til å forme kroppen. Nå er det brukt til spesielle anledninger for å få frem de vakre feminine formene. Flere velger å kombinere korsetter og bustiers med andre sexy undertøysplagg. Et godt tips kan være å kombinere med stay-ups eller stockings.
Korsetter & Bustier >
Korsetter & Bustier Plus Size >

Babydolls & Chemises

Babydoll og chemise er en type nattøy som finnes i mange forskjellige stiler. Plaggene passer til late søndager, morgentøy eller vanligst som nattkjole. Et gavetips er å kjøpe en babydoll eller chemise sammen med en sexy truse.
Babydolls & Chemises >
Babydolls & Chemises High End >
Babydolls & Chemises Plus Size >

Morgenkåper & Neglisjeer

Vakre og elegante morgenkåper og neglisjeer er perfekt som gave til en spesiell. Man får dem i flere ulike materialer og farger, og plagget kan brukes på morgen, kveld eller på late søndager. Dette er en gave mange kjøper.
Morgenkåper & Neglisjeer >
Morgenkåper & Neglisjeer Plus Size >

Stay-ups & Stockings

Stay-ups og stockings kan se veldig like ut, men det som skiller dem er at stay-ups holder seg oppe selv, mens stockings trenger en hofteholder. Stay-ups og stockings kan også veldig gjerne kombineres med en vakker bh og truse.
Stay-ups & Stockings >
Stay-ups & Stockings High End >
Stay-ups & Stockings Plus Size >

Strømpebukser

Vi har et utvalg av unike strømpebukser. Noen for en spesiell anledning, mens andre enklere varianter kan brukes til både hverdag og fest. En vakker strømpebukse får frem det feminine og elegante, og er perfekt å kombinere med annet undertøy.
Strømpebukser >
Strømpebukser Plus Size >

Gaveinnpakning

Når du ska gi en gave til en spesiell person tilbyr vi vakre gaveinnpakninger og diskré levering på 1-3 dager. For å få din gave ferdig innpakket har du et valg når du kjøper produktet.

Gavekort

Hvis det er vanskelig å velge hva du skal gi, så tilbyr vi gavekort på hele butikken.

Hva er Lingerie

Lingerie er et engelsk begrep for sexy undertøy. Lingerie handler om selvsikkerhet og en følelse om å være vakker, sexy og tilfreds - for eget selvbilde, ovenfor andre eller sammen med en spesiell.

Om LingerieByValerie.com

LingerieByValerie.com er en spesialbutikk med elegant undertøy. Vårt fokus er å ha et sortiment av i øynefallende varer og tilby størrelser for enhver.